Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az emo nem öngyilkos, csak néha

 

Az emós kultúrában lényeges még az öngyilkosság, amit onnan lehet tudni, hogy a legtöbb szájt megmagyarázza: azért, mert emo vagy, még nem kell felvágnod az ereid. Bár valószínűtlen, hogy az emósok a szegény kóbor kutyák láttán tömeges öngyilkosságot követnének el, és különben is, nyolcra haza kell érniük. Azért meglepő volt hallani, hogy a befalcolás nem csak a divat része. Egy 14 éves lány mesélte, hogy emós unokatestvére sikeres öngyilkosságot követett el, mert elhagyta egy emós fiú.

 

Mivel az Index szerkesztőségében nem dolgoznak emók, nem ezzel a szomorú történettel fejezzük be a cikket. Rövid útmutató arról, honnan ismerhető fel rögtön egy emós honlap.

 

Az oldal legelején elküldik a francba azt, akinek nem tetszik, amit lát.
Az egyes mondatok végén X-ek szerepelnek, ami a straight edge nevű antidrogos és alkoholellenes hardcore-mozgalom jele, és senki sem tudja, pontosan miért került az emós szimbólumok közé.
Bemásoltak néhány verset (Ady).
A képeken önmagát felülről vagy tükörből fotózó androgünök képei láthatók, vagy a saját, csámpásan álló lábukról raknak fel fotókat. Esetleg fejbelövést imitálnak a kamera előtt.
Fiatal fiúk csókolóznak.

 

Az emo divatja egyébként kitermelte harcos ellenfeleit, akik anitemo oldalakat üzemeltetnek, antiemo filmeket készítenek, sőt antiemo ruhákat árulnak, úgyhogy a kör bezárult. Döntenie kell.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

........

(emo girl, 2016.01.29 13:21)

sziasztok.
meg szeretnek halni de nem tudom hogy. tudnatok mondani par tippet. jo lenne ha gyors lenne es a test is valamennyire meg maradna... es meg lehetne tenni egy erdőben... jo lenne ott meg halni

előre is köszi :)

Re: ........

(Xx Joker xX, 2016.04.26 13:55)

Nem szabad meghalni! Volt h én is gondoltam rá, de inkább áttértem mésok segítésére.

Re: ........

(D.W., 2016.04.30 09:43)

Szia...tudod az öngyilkosság nem nagyon megoldás,ha leírod az email címed akkor megtudnák ezt beszèlni...ha nem akkor elmondom...a legjobb barátnőm pár hete követett el öngyilkossági kisèrletet....de arra pl nem gondolt hogy èn mennyit sírtam ès aggódtam èrte....tudod fájdalommentes halál nincs csak gyors...

Re: Re: ........

(......., 2017.01.02 02:56)

Zsokaklung@hotmail.com

Re: Re: ........

(......., 2017.01.02 20:47)

Az jo lenne.. koszi

pl

(Mester Tedi, 2016.07.29 16:47)

Sziasztok!! :D ha vallami problematok van (ez az en velemenyem) kezdetek ell youtubozni en pl 3 eve csinalom s nagyon jo stressz oldo de tenleg valamilyen szinten levezeti a feszultseget vagy kezdjetek ell magatokal beszelni en pl szoktam s elszorakozom magammal :D vagy ha ez se megy akkor halgassatok zenet valamilyen megnyuktatot pontosan ense tudom, hogy pontosan milyen erzes mert nekem meg nem volt nagyobb problemam (minimalis depresziom van) nem tudok 100% os megokdast mondani de szerintem ha vagdosni vagy ongyik akartok lenni inkabb csinaljatok vallamit pl jatszogyatok,beszelgessetek remelem vallamelyik tanacsom bevalik :)

Re: pl

(BiankacryX, 2016.08.01 08:25)

Nagyon örülök , hogy megtaláltam az oldalt itt legalább tudok beszélgetni ...
T-T

damdaramdaramdamdamdam

(nincsötletem, 2016.06.15 19:33)

Miért érzem úgy,hogy nem vagy átlag emo? :'DD mármint a blogger.

nem gondoltam.....

(viki xxx, 2016.04.27 18:07)

sziasztok soha nem gondoltam arra hogy meggyilkoljam magam igyz volt ojan hogy egyszer az egyik emo barátnőm meg akarta tenni magával de rábeszéltem hogy ne tegye de utána othon mégis megtette vágdosta magát de nem olte meg magát csak kórházba került és vagy 1 hónapig ott volt!

Forrás

(Dancing Snowflake, 2015.12.22 10:31)

Szia! :)
Kérlek, ne vedd támadásnak a hozzászólást, csak feltűnt, hogy az oldaladon nem nagyon látok forrásmegjelölést, azonban a szöveget megtaláltam az index.hu honlapon, itt: http://index.hu/kultur/eletmod/emo071011/
Ezzel nem volna semmi baj, de azt hiszem, a saját magad érdekében nem ártana feltüntetni a szöveg forrását, hogy tiszta legyen az oldalad. Ha mégis föl van tüntetve, csak én vagyok figyelmetlen, akkor bocsáss meg a kellemetlenségért!
További szép napot! :)

:"D

(Habcsók, 2015.11.28 17:29)

Mielőtt emo oldalt csináltok, szerintem legyetek azzal tisztában, hogy hogyan is kell leírni. Áruld már el, hogy mi is az az "Emós"....Nem kötekedni akarok vagy valami, csak gondolom figyelmeztetlek, hogy olyan nincs. "Emo" az viszont van...

hujeeséég !!!!!!!!!!!!!

(babbbbbbbbbbba , 2013.01.23 20:05)

Hát sziaztok :) nekem tecciik ez a SCENE stýlus :) de az nem hogy valaki ongyilkos lesz -_- ... szerintem ez tok hujeség.... aki meg vagdossa az ereit az pedig csak sajnálni tudom akarmijen rossz is a hejzet el kell viselni ... én is elturtem már rosszabbat is amik itt vannak írva de emégse kezdtem el se vagdosni magam se drogozni és semmi mást ami halalált okoz nekem ... nkább elviselem ... és sírok .... aztán napokra varok hogy elmuljon ... hiszen ott a csaladod... akarmi is a hejzet a csaladod melleted ha az eggyik csalad meghal valamijen esteben akkor is valamejjik családod meletted van ! ... és ezt tiszteeletben kell tartanod... nem még ongyilkosnak lenned -_-

Re: hujeeséég !!!!!!!!!!!!!

(XeMoGirlX , 2015.08.25 23:54)

Nah én azt csak majdnem éltem túl, hogy hogy írsz! Szótár, helyesírásból egyes! -.-

nahh máá

(Egy Walakee, 2015.06.26 06:14)

Ha nem bírod az emokat, egyáltalán mit keresel ezen az oldalon?

Rendőr Főkapitányság

(Rendőr Főkapitányság, 2013.04.09 16:56)

a legegyszerübb mód ha öngyilkosok lesztek ugorjatok le a hídról vagy az ablakból ... semmi értelme annak hogy ide irjátok le hogy milyen szar az élet .... ÜDV: Rendőr Főkapitányság ;)

Re: Rendőr Főkapitányság

(hess, 2015.04.18 20:44)

gyökér

Halál emosokra

(Az új rasszista, 2011.06.22 23:05)

Az emosok között egyszer olyan felfordulást csinálok, hogy többé nem fogják ezt csinálni. Legyilkoltatom őket különös kegyetlenséggel!!!
Akk legalább nem halljuka hírekben,h: ,,Öngyilkos lett ez a 13 éves bige, mert emosok által készített faszparasztsajtot evett... -.-

Re: Halál emosokra

(emolovely@freemail.hu, 2011.07.18 13:35)

kurva kurva kurva anyad te baszott büdös gecisszaju köcsög kurva
hat te nem vagy normal te gecikurva picsa anyád te fasszopo kurav

Re: Halál emosokra

(Cuts And Kisses, 2011.08.19 08:37)

Nah...:"D ennyire azért nem kell túl vinni a dolgot... meg aki utálja az EMO-sokat az meg miért van itt az oldalon?XD
szánalmas :"D

Re:Megszeretnék halni

(Erika, 2013.01.07 18:18)

Már nagyon sokszor elgondolkoztam azon hogy meg szeretnek halni.Meg is van rá az okom az oszes baratomat majdnem elveszitetem csak azert mert Emo letem de nagyon ez nem is bant inkabb az hogy beleszeretem egy fiuba egy csok kozben es eben nincs semii baj inkabb az a baj hogy o nem emlekszik semire es nem tudom hogy mit tegyek !


1 | 2 | 3 | 4

Következő »